MAGUNKRÓL


 
   Cégünk 2009-ben alakult Korlátolt Felelősségű Társasággá, azonban a magyarországi építőipar szerves részét képezzük 1996 óta. Mint minden profi szakembernek, nekünk is megvan az építőipar azon szelete, amit különösen nagy szakértelemmel, szeretettel és alázattal művelünk. Számunkra ezt a kő, műkő, márvány és a különleges beton jelenti.

A kő megmunkálás iránti szenvedélyünk és tiszteletünk motiválta és motiválja mindennapjainkat, elhivatottságunk az elmúlt 15 év során erősödött, eljárásaink tökéletesedtek. Hisszük, hogy egy kézzel faragott terméskőkerítés, épület lábazat vagy pillér klasszikus és tekintélyt parancsoló szépségét nem adja vissza semmilyen más anyag. Persze ehhez szükséges, hogy érezzük a követ, ahhoz szenvedéllyel és tisztelettel nyúljunk, profi szakemberként.

Az újszerű igények megjelenését tökéletesen ki tudjuk elégíteni, hiszen folyamatosan figyelemmel kísérjük a tudomány és technika mindenkori állását az építőipar tekintetében, és nem csak, hogy nyomon követjük, de igyekszünk mindig valami új és izgalmas ötlettel megelőzni.

Elhivatottságunk, tapasztalatunk, cégünket uraló egység, valamint a építőipari kivitelezőként kivívott elismerés, a sok bíztatás és felkérés mind hozzájárultak ahhoz, hogy kibővítsük cégünk tevékenységi körét, betonelemek
 
gyártásával és forgalmazásával a BLOX márkanév alatt. Ezzel a lépéssel már nem csak a kivitelezés, de a gyártás területén is vezető pozícióra törekszünk. Márkanevünk az angol „block” szóból ered (jelentése: tömb), mely a kőre utal. A kőből előállított építészeti és épületdíszítő elemek ugyanis a minőséget, megbízhatóságot és az eleganciát fémjelzik… az időtálló eleganciát!

     Széleskörű gyártói palettával, építőipari szolgáltatással és kitűnő szakemberekkel állunk beruházók, generálkivitelezők és magánszemélyek rendelkezésére. Szolgáltatásink az ország egész területén, valamit külföldön is elérhetőek.
   

Az élet minden területén, így az építőiparban is fontos az összhang a természetesség és a precizitás. Ezek azok az elvek, melyek a mindennapjaiban vezérlik cégünket. Már a tervezési fázisban rendelkezésére állunk, lehetőségek széles körét tárjuk ön elé, hogy valóban maradandót alkothassunk. Egyedi ötletek, tervek megvalósításában maximális partnerek vagyunk, hiszen filozófiánk, hogy mindenre van megoldás és szinte bármi kivitelezhető. A kifinomult gyártási technológia és a számítógép vezérlésű munkafolyamatok lehetővé teszik a mindig ugyanolyan kitűnő minőséget garantáljunk, kiszolgálva ezzel a széleskörű megrendelői igényeket.

Célunk, hogy a lehető legjobban megismerjék cégünket, termékeinket, a BLOX márkanevet és mindazt a minőséget, és életszemléletet, amit a védjegyünk fémjelez.

Honlapunkon kellemes időtöltést kívánunk.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!  
Üdvözlettel: Greksza Ottó
Ügyvezető

ÉLETKÉPEK


Munkás hétköznapok elcsípett pillanatai...
 

ESEMÉNYEK


 

Ott voltunk Veronában!

2011 szeptemberében Olaszország híres Veronájában ismét megrendezésre került az immár 46. nemzetközi kő dizájn és technológiai vásár, vagyis a MARMOMACC. Természetesen mi sem hagyhattuk ki…

A Világörökségi város központjában közel 77.000 m2- en, mutatkozott be 61 országnak több mint 1500 kiállítója, a gyártótól a kivitelezőkön át mindenki, akinek valamilyen formában köze van a kőhöz és a kőmegmunkáláshoz. A szakma legjelentősebb rendezvényén a stílus és a technológia találkozik, hogy bemutassa a kő megmunkálás világméretű trendjeit. Az ágazat már befutott élvonalából mindenki képviseltette magát itt látogatóként és kiállítóként egyaránt.
Bár elképesztőek voltak a hatalmas sziklák megmunkálásához megálmodott gépóriások is, és a finom munkákhoz való bonyolult rendszerek is, számunka mégis a leglenyűgöző,bb azok a kiállított márvány és gránit tömbök voltak, melyeket a világ legkülönbözőbb és legtávolibb pontjairól származnak és állítottak ki, utómunka nélkül, a maguk természetes szépségében. A kiállítók képviseltették magukat Horvátországból, Németországból és természetesen Olaszországból de még megcsodálhattunk Afrikából származó hatalmas márvány tömböket is.
      Veronai terepszemlénk a külföldi partnerekkel való kapcsolat felvételről, az aktuális és jövőbeli tervek, technikai újdonságok eszmecseréjéről és a  tájékozódásról szólt, mivel feltett szándékunk, hogy jövőre kiállítóként mi is képviseltetjük magunkat, a BLOX termékcsaládot a szakma legtekintélyesebb eseményén.

 

  2011 Szeptember

wedding dresses plus size

About us

     Our company has been an integral part of the Hungarian construction industry since 1996. Like every professional firm our company has its favourite segment of the construction industry, which is carried out by an outstanding expertise and competence. This segment for us is the marble and stonework and the production of artificial stone and concrete elements.

     The BLOX products are made by special innovative method with demanding surface finish. The high solidity, cementitious BLOX facings consist of limestone, granite, marble, natural raw material and special additives. The range of the BLOX products is from 10mm thickness to unique sizes being always opened to particular engineering solutions.

    During the production solely first class commodities are used, providing the outstanding quality and the durability of the BLOX products. As a result of the peerless production method an excellent appearance is ensured. In order to satisfy the wishes of investors, distributors and individuals we also undertake unique personalised orders.

    Our aim is to make the products of the Greksza company, the brand BLOX® and the quality and philosophy that brand hallmarks widely known: the uniqueness, the durability and the elegance. Timeless elegance...Products

Facade and wall facings
SPIKY
Indoor and outdoor high solidity sidewall and facade facing-stone. Its unique surface finish creates a special surface. High solidity non-freezing claddings. Available in various colours and in individual sizes.

CORAL
Special surfaced, sea coral structured claddings, which can be used as indoor wall facings. It creates a spectacular decor cover in both small and large surface.

Indoor and outdoor paving-blocks
CEMENT TILES
Real handmade cement tiles. Prepared by traditional technology, unique motifs, colors and sizes. Personalized fulfill demands.

MOSAIC
Shiny and matt polished surface. Available in various colours and in individual sizes. The entire cross section has the same material quality

wedding dresses plus size

Decor facings and garden ornaments
WALKER
Outdoor terrace, sidewalk and pavement facings with fine-washed surface. High solidity with abrasion- and slip-proof surface. These outdoor facings are limestone, granite, basalt and marble powdered which can be laid into sand and crushed fine stone surface

wedding dresses plus size

Concrete elements
FINE AND NATURAL CONCRETE ELEMENTS
Natural grey, whiteor coloured, high solidity, freezing-proof facings. Available from 30mm thickness and also in individual sizes.

Extras
INDOOR-OUTDOOR
GARDEN FURNITURE AND ACCESSORIES, INTERIOR DESIGN ELEMENTS, KITCHEN COUNTERTOPS
Natural grey, white or coloured, high solidity, freeze-proof indoor and outdoor various unique concrete elements, with specific surface and size.

wedding dresses plus size

GREKSZA KFT.
Please contact us!